Unelmapaketti Kuha

Kesäillan kuhakeikka. kesto n. neljä tuntia. Jos haluat nauttia leppoisasta kesätunnelmasta vesillä, tämä on oikea valinta sinulle. Noudamme ryhmänne Helsingin alueelta sopivasta satamasta ja suuntaamme parhaille kuhapaikoille, laitamme vaaput vetoon ja kalastusseikkailu on valmis alkamaan.
Galina Pokki
Paketti 1

Paketin hinta on alkaen 990 euroa. Hinta on aina venekohtainen. Paketti sisältää venematkat, opastuksen (1-2 opasta), huippuluokan kalastusvälineet, tuulelta ja sateelta suojaavat kuoriasut, henkilökohtaiset turvavälineet. Lisämaksusta päiväretkillä tarvittavat kalastusluvat (kalastuksenhoitomaksu lisätään tarvittaessa), kahvia, teetä, pasteijoita ja päiväretkillä lämmintä merihenkistä keittoa.

Mukaan mahtuu yhdeksän kalastajaa nauttimaan merellisestä kesäillan tunnelmasta.

Paketti 2 puolenpäivän Kuhanuistelu + savusauna

Paketin hinta on 1990 euroa. Hinta on aina venekohtainen. Paketti sisältää savusaunan, venematkat, opastuksen (1-2 opasta), huippuluokan kalastusvälineet, tuulelta ja sateelta suojaavat kuoriasut, henkilökohtaiset turvavälineet. Lisämaksusta päiväretkillä tarvittavat kalastusluvat (kalastuksenhoitomaksu lisätään tarvittaessa), kahvia, teetä, pasteijoita ja päiväretkillä lämmintä merihenkistä keittoa.

Mukaan mahtuu yhdeksän kalastajaa nauttimaan merellisestä kesäillan tunnelmasta.